ring rider

Pondok Description:

Pilihan ti rentang komprehensif bahan tribological No tekanan dilarapkeun kana cingcin rider ku alur relief Konversi silinder ti lubricated kana operasi non-lubricated Dina reciprocating compressors, cingcin rider pituduh piston di bore silinder. Urang rancang aranjeunna tina bahan anu husus dikembangkeun pikeun aplikasi masing-masing.


jéntré produk

Tags produk

Pilihan ti rentang komprehensif bahan tribological
No tekanan dilarapkeun kana cingcin rider ku alur relief
Konversi silinder ti lubricated kana operasi non-lubricated
Dina reciprocating compressors, cingcin rider pituduh piston di bore silinder.
Urang rancang aranjeunna tina bahan anu husus dikembangkeun pikeun aplikasi masing-masing.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat !