ring PTFE throttle

Pondok Description:

eta bisa tega tekanan lamun gas ieu dikomprés, éta ogé bisa ngurangan gas kana komponén packing


jéntré produk

Tags produk

eta bisa tega tekanan lamun gas ieu dikomprés, éta ogé bisa ngurangan gas kana komponén packing


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !