ring piston

Pondok Description:

Tribologically bahan nguntungkeun konstruksi Gas-kedap keur gas low-molekul-beurat cingcin piston ngégél gas dina chamber komprési of compressors reciprocating. Éta nu ngaropéa, dina istilah desain na bahan, ka kondisi aplikasi masing-masing dina refineries, industri gas alam, kitu oge industri pétrokimia jeung kimiawi. cingcin nu persis dijieun ogé ngameunangkeun operasi dipercaya ku hirup layanan panjang dina produksi hawa industri jeung loba wilayah ...


jéntré produk

Tags produk

Bahan Tribologically nguntungkeun
Gas-kedap konstruksi keur gas-molekul-beurat low

cingcin piston ngégél gas dina chamber komprési of compressors reciprocating. Éta nu ngaropéa, dina istilah desain na bahan, ka kondisi aplikasi masing-masing dina refineries, industri gas alam, kitu oge industri pétrokimia jeung kimiawi. cingcin nu persis dijieun ogé ngameunangkeun operasi dipercaya ku hirup layanan panjang dina produksi hawa industri jeung loba widang rékayasa prosés.

cingcin piston, cingcin rider jeung pita anu dijieun dina sagala rupa desain:

Hiji-sapotong atanapi ségméntal lempeng
Angle motong
Lengkah motong
Kembar Ring ™
Double Kembar Ring ™
Dua bagean
tekenan saimbang
desain cingcin sarta geus dimekarkeun kombinasi husus pikeun aplikasi utamana masalah na nungtut. Ieu ogé geus kaasup sababaraha conversions suksés ti lubricated mun operation.Pressure non-lubricated cingcin saimbang anu sadia, nalika dianggap luyu pikeun aplikasi tekanan tinggi na kombinasi ring piston / rider oge sadia pikeun aplikasi leuwih husus.

Badag diaméterna piston cingcin nepi ka 47 "(1200mm) anu custom dijieun pikeun sarat husus. A lingkup logam piston jeung rider cingcin anu ogé dijieun, maké sasmita dipilih tina perunggu atawa beusi tuang, dimana syarat operasional ngarahkeunnana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat !