ring packing

Pondok Description:

parusahaan urang ngagabungkeun rupa-rupa logam jeung non-logam bahan jeung rupa-rupa desain papanggih jeung loba syarat packing has na oge leuwih leuwih husus sarta masalah. Kisaran bahan nu utilizes parusahaan urang nu sadia peuntas rentang lega cingcin packing dirancang pikeun unidirectional na bidirectional sealing, curhat tekanan lemah sareng kosongna gas sealing. Ieu ogé kaasup-speed tinggi na cingcin tekanan tinggi, kitu ogé sandwich jeung bunderan triple desain. Ba ...


jéntré produk

Tags produk

parusahaan urang ngagabungkeun rupa-rupa logam jeung non-logam bahan jeung rupa-rupa desain papanggih jeung loba syarat packing has na oge leuwih leuwih husus sarta masalah.

Kisaran bahan nu utilizes parusahaan urang nu sadia peuntas rentang lega cingcin packing dirancang pikeun unidirectional na bidirectional sealing, curhat tekanan lemah sareng kosongna gas sealing. Ieu ogé kaasup-speed tinggi na cingcin tekanan tinggi, kitu ogé sandwich jeung bunderan triple desain.

Dasar paking Ring desain:

Hiji cingcin segel lakonan / pasang
Double cingcin segel lakonan / pasang
cingcin Nyadangkeun
tekenan breakers
tekenan breaker kalawan liang relief

Paking Ring Bahan:

CPI Polimér Special alloy
PTFE
Thermoplastics
Perunggu
Matak beusi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !