paking hal

Pondok Description:

desain parusahaan urang jeung manufactures hiji garis pinuh kasus packing compressor, kasus packing partisi panengah jeung kasus wiper pikeun sistem sealing rod piston reciprocating Anjeun compressor urang. Precision machined tina beusi matak, baja alloy perunggu atawa stainless steel Sadaya packing jeung wiper kasus anu dirancang jadi gampang reconditioned lamun diperlukeun pikeun maksimalkeun pungsi jasa hirup Sadia dina tiis atanapi non-tiis keur dipake dina duanana aplikasi haratis minyak-na lubricated kana nyugemakeun sakabehna spéktrum temp ...


jéntré produk

Tags produk

desain parusahaan urang jeung manufactures hiji garis pinuh kasus packing compressor, kasus packing partisi panengah jeung kasus wiper pikeun sistem sealing rod piston reciprocating Anjeun compressor urang.

Precision machined tina beusi matak, baja alloy perunggu atawa stainless steel
Sadaya packing jeung wiper kasus anu dirancang jadi gampang reconditioned lamun diperlukeun pikeun maksimalkeun pungsi jasa hirup
Sadia dina tiis atanapi non-tiis keur dipake dina duanana aplikasi haratis minyak-na lubricated kana nyugemakeun sakabehna spéktrum hawa, tekenan jeung kaayaan corrosive
dirarancang papanggih kabeh masalah lingkungan jeung peraturan kaasup curhat sadia tur kosongna dirancang rakitan pikeun reductions émisi buronan
The assembly hal packing mangrupa kritik kana operasi ditangtoskeun tina packing rod piston jeung sealing of silinder nu. Kasus packing boga sababaraha fitur Kadé mantuan carana ngamaksimalkeun kinerja compressor anjeun:

Silinder-tungtung gasket pikeun nyegah gas prosés tina bypassing nu packing cingcin
kawin Precision-machined na sealing surfaces pikeun nyegah leakage
Nyadiakeun passages pikeun lubrication, curhat, coolant na nyangga gas salaku diperlukeun
Flange kalawan bolting nyukupan pikeun miara gasket seating sarta ngégél antara cangkir di operasi tekanan
reses di unggal gelas keur ngandung bébas cingcin segel floating
Kalayan kantos ngaronjatkeun perhatian pikeun épék kana lingkungan global, sistem ngadalikeun emisi anu jadi malah leuwih penting. Salaku bagian tina komitmen -na pikeun nasabah sarta lingkungan, parusahaan urang boga rupa sistem kontrol kosongna nu ngajaga tekanan panyangga na ngawas aliran gas sarta kaayaan packing pikeun ngaleungitkeun émisi ti paking kasus dipaké dina compressors reciprocating. Sistem kosongna-gas nyegah gas prosés anjeun ti escaping ngaliwatan kasus packing ku ngawanohkeun hiji gas panyangga mulya kana assembly nu.

Paking konversi hal
Kami bisa ngarobah hal anjeun aya ka design kosongna. Ngarobah hal packing anjeun pikeun sistem kosongna-gas ngidinan Anjeun pikeun ngawas hirup ring packing anjeun sarta sasuai jeung peraturan émisi tangguh. Desain kosongna baku kami employs hiji dua alur T-cangkir. Lamun panjang assembly ieu dugi, hiji susunan alur cup tunggal dipaké.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !