Dilarapkeun keur tur nampi kana reciprocating compressor 25 derajat patén klep hawa

Parusahaan urang dilarapkeun pikeun tur nampi kana compressor 25 derajat patén klep hawa reciprocating.
Klep ieu bisa ngurangan lalawanan sabot gas mana ngaliwatan klep, leungitna kakuatan kirang, ningkatkeun laju aliran gas, eta tiasa ngarancang hiji klep nu boga aréa aliran badag dina spasi leutik.

BAB6809C-3916-457A-BAD9-DF997E73DC30

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car


waktos pos: Feb-08-2018
WhatsApp Online Chat !