Taros Kami

Wenzhou Dongyi mesin Manufaktur Co, .Ltd

alamat

No.12 Gangsheng Rode,

KonggangNewArea, Longwan

District, Wenzhou Kota

Surélék

Tracy@wzdongyi.com.cn

zyx@wzdongyi.com.cn

 

telepon

 86 0577-86627111

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !