Tentang Kami

Tentang Kami

pabrik abdi diadegkeun taun 2006 di Wenzhou

Salaku pamimpin Industri mendesain sarta ngahasilkeun cadang  

bagian pikeun piston compressor na separation gas tutuwuhan dina Cina

produk urang anu loba dipaké pikeun metallurgy, diggings, pétrokimia  

industri, separation gas, industri kimia, industri tekstil, kadaharan-barang

industri, Industri médis jasa etc.Provide OEM

CNC

Kualitas na Honor

Parusahaan kaliwat sertifikasi ISO9001.

Desain pikeun klep nu geus dipaténkeun pikeun ngaronjatkeun tur manjangkeun

jasa life.Successfully nimukeun tungsten oksida & piston keramik  

rod nimukeun superfine abrasion serat tahan kaeusi PTFE ngahasilkeun

ring piston, rojongan ring, paking ring sealing, guna eusian gap dina

pasar.

Puseur Machining I

Merek Compressor utama

PPI, MAN, ngomong gé, DRESSER-Rand, NUOVO PIGNONE jsb

Sagala jinis merek compressor Cina

 

warung Manufaktur

WhatsApp Online Chat !