Crankshaft

Pondok Description:

Crankshaft: unsur pangpentingna compressor, ilaharna maot ngajalin ku baja karbon sedeng atawa alloy karbon sedeng steel.To ngaronjatkeun daya tahan kana abrasion sarta kacapean, jurnal diolah kalayan quenching frékuénsi luhur atawa treatment nitriding, kitu ogé taneuh pagawean pikeun ménta tinggi teu karasa permukaan jeung beungeut roughness.Under migawé bareng kalayan nyambungkeun rod, nu kabukti tekanan gas dina piston kana kakawasaan rotasi, sarta dibikeun ka mékanisme pangiriman chassis, sarta Samentara éta, ...


jéntré produk

Tags produk

Crankshaft : unsur pangpentingna compressor, ilaharna maot ngajalin ku baja karbon sedeng atawa alloy karbon sedeng steel.To ngaronjatkeun daya tahan kana abrasion sarta kacapean, jurnal diolah kalayan quenching frékuénsi luhur atawa treatment nitriding, kitu ogé taneuh pagawean pikeun ménta tinggi teu karasa permukaan jeung beungeut roughness.Under migawé bareng kalayan nyambungkeun rod, nu kabukti tekanan gas dina piston kana kakawasaan rotasi, sarta dibikeun ka mékanisme pangiriman chassis, sarta Samentara éta, ngajalankeun mékanisme actuating jeung alat bantu séjén, kayaning blower kipas, pompa jeung generator kakuatan jsb
Lamun di operasi, éta ngasuh tekanan gas, gaya inersia na inersia moment.It miboga ngabentuk hébat sarta canggih stress, sarta kitu ogé pangaruh dampak alik load.Meanwhile, keur komponén gancang puteran, kudu disadiakeun kalawan cukup rigidity jeung kakuatan, kabisa beredar ka tega beban dampak, sarta lalawanan abrasion alus teuing jeung lubrication.
Engkol teh bagian ngahubungkeun antara jurnal utama jeung nyambungkeun jurnal rod, kalawan cross-bagian mahluk na oval.To saimbang gaya inersia, aya nu matak beurat kasaimbangan (atawa fastened) dina beurat kasaimbangan crank.The ieu dipaké pikeun nyaimbangkeun kana henteu saimbang moment centrifugal of compressor, sarta sakapeung dipaké pikeun nyaimbangkeun bagian tina reciprocating gaya inersia, sahingga tetep engkol dina ngajalankeun lancar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !