• about01
  • about02

Parusahaan kaliwat ISO9001 certification.Design pikeun klep nu geus dipaténkeun pikeun ngaronjatkeun tur manjangkeun jasa life.Successfully nimukeun tungsten oksida & piston keramik rodInvented superfine abrasion serat tahan kaeusi PTFE ngahasilkeun cingcin piston, cingcin rojongan, paking sealing ring, guna eusian celah di pasar.

Parusahaan kaliwat ISO9001 certification.Design pikeun klep nu geus dipaténkeun pikeun ngaronjatkeun tur manjangkeun hirup jasa.

Works kami

proyék panganyarna

Parusahaan kaliwat sertifikasi ISO9001.
Desain pikeun klep nu geus dipaténkeun pikeun ngaronjatkeun tur manjangkeun hirup jasa.
Hasil nimukeun tungsten oksida & rod piston keramik

nempo leuwih
WhatsApp Online Chat !