unazë pistoni

Përshkrim i shkurtër:

Tribologically materiale të favorshëm Gas-shtrënguar ndërtimit për gazeve të ulët molekulare-peshë unaza pistoni nënshkruar gazit në dhomën compression të kompresorë reciprok. Ata janë të përshtatur, në aspektin e dizajnit dhe materiale, me kushtet përkatëse të aplikimit në rafineri, industria e gazit natyror, si dhe industritë petrokimike dhe kimike. Unazat e prodhuara pikërisht të lejojë funksionimin e besueshme me një jetë të gjatë të shërbimit në prodhimin e ajrit industriale dhe shumë fusha ...


Detail Product

Produkt Tags

Materialet Tribologically favorshëm
ndërtimi Gas-shtrënguar për gaze të ulët molekulare-peshë

unaza pistoni nënshkruar gazit në dhomën compression të kompresorë reciprok. Ata janë të përshtatur, në aspektin e dizajnit dhe materiale, me kushtet përkatëse të aplikimit në rafineri, industria e gazit natyror, si dhe industritë petrokimike dhe kimike. Unazat e prodhuara pikërisht të lejojë funksionimin e besueshme me një jetë të gjatë të shërbimit në prodhimin e ajrit industrial dhe shumë fusha të inxhinierisë procesit.

unaza pistoni, unaza kalorës dhe bende janë prodhuar në dizajne të ndryshme:

One-copë ose segmental drejt
Angle prerë
Hapi prerë
Twin Ring ™
dyfishtë Twin Ring ™
Dy Segment
Presioni balancuar
harton unaza dhe ka zhvilluar kombinime specifike për aplikimet veçanërisht problematike dhe të kërkuar. Kjo ka përfshirë edhe konvertimet e shumta të suksesshme nga lubrifikuar për operation.Pressure jo-lubrifikuar unaza e balancuar janë në dispozicion, kur shihet e përshtatshme për aplikime presion të lartë dhe piston / kalorës kombinime rrjet janë gjithashtu në dispozicion për aplikimet më specifike.

unaza të mëdha diametër pistoni deri në 47 "(1200mm) janë prodhuar me porosi për kërkesat e veçanta. Një gamë e metalike pistoni dhe kalorës unaza janë prodhuar gjithashtu, duke përdorur nota të zgjedhura prej bronzi ose gize, ku kërkesat operacionale të diktuar.


  • Previous:
  • Next:

  • produkteve të përafërta

    WhatsApp Online Chat !