unazë paketim

Përshkrim i shkurtër:

Kompania jonë kombinon një gamë të gjerë metalike dhe jo-metalike materiale dhe një shumëllojshmëri të harton për të përmbushur me shumë kërkesa paketim tipike dhe gjithashtu ato më specifike dhe problematike. Gama e materialeve që përdor kompania tona janë në dispozicion në të gjithë gamë të gjerë të unazave paketimit të dizajnuara për nënshkrimin unidirectional dhe bidirectional, ndenja presion të ulët dhe për të hequr të gazit nënshkrimin. Kjo gjithashtu përfshin shpejtësi të lartë dhe unaza të lartë të presionit, si dhe sanduiç dhe rrethit trefishtë harton. Ba ...


Detail Product

Produkt Tags

Kompania jonë kombinon një gamë të gjerë metalike dhe jo-metalike materiale dhe një shumëllojshmëri të harton për të përmbushur me shumë kërkesa paketim tipike dhe gjithashtu ato më specifike dhe problematike.

Gama e materialeve që përdor kompania tona janë në dispozicion në të gjithë gamë të gjerë të unazave paketimit të dizajnuara për nënshkrimin unidirectional dhe bidirectional, ndenja presion të ulët dhe për të hequr të gazit nënshkrimin. Kjo gjithashtu përfshin shpejtësi të lartë dhe unaza të lartë të presionit, si dhe sanduiç dhe rrethit trefishtë harton.

Themelore Paketimi Ring Designs:

Unaza vulë vepruar Beqar / palë
dyfishtë unaza vulë ud / palë
unaza Rikthim
breakers Presioni
Presioni breaker me lojëra elektronike lehtësim

Paketimi Materiale Ring:

CPI Speciale Polymer lidhjeve
PTFE
Thermoplastics
Bronze
Gize


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !