PAKETIMI CASE

Përshkrim i shkurtër:

Kompania jonë harton dhe prodhon një linjë të plotë të rasteve paketim kompresor, raste paketim ndarje e ndërmjetme dhe rastet fshirëse për sistemin nënshkrimin pistoni shufra kompresor tuaj reciprok së. Precision machined nga gize, çeliku aliazh bronzi apo çelik inox gjitha rastet paketim dhe fshirëse janë të dizajnuara për të kryhen nëpërmjet aparatesh të lehtë kur është e nevojshme për të maksimizuar jetën e shërbim në dispozicion në të ftohur ose jo-ftohur për përdorim në të dy aplikimet pa vaj dhe të lubrifikuar për të kënaqur të plotë spektri i temp ...


Detail Product

Produkt Tags

Kompania jonë harton dhe prodhon një linjë të plotë të rasteve paketim kompresor, raste paketim ndarje e ndërmjetme dhe rastet fshirëse për sistemin nënshkrimin pistoni shufra kompresor tuaj reciprok së.

Precision machined nga gize, çeliku aliazh bronzi apo çelik inox
gjitha rastet paketim dhe fshirëse janë të dizajnuara për të kryhen nëpërmjet aparatesh të lehtë kur është e nevojshme për të maksimizuar jetën e shërbimit
disponueshme në ftohur ose jo-ftohur për përdorim në të dy aplikimet pa vaj dhe të lubrifikuar për të kënaqur të plotë spektri i temperaturave, presioneve dhe kushteve gërryes
dizajnuara për të përmbushur të gjitha shqetësimet mjedisore dhe rregulloret, duke përfshirë ndenja në dispozicion dhe të pastrojë projektuar kuvendet për emetimet reduktimet arratisur
paketim rast Kuvendi është kritike për funksionimin e duhur të paketimit pistoni shufra dhe vulosjen e cilindrit. Rasti paketim ka disa karakteristika të rëndësishme që ndihmojnë për të maksimizuar performancën kompresor tuaj:

Cilindër-fund copë litari për të parandaluar gaz procesin nga anashkaluar unazat paketimit
Precision-machined mating dhe vulosja e sipërfaqeve për të parandaluar rrjedhjet
Ofron pasazhe për lubrifikim, ndenja, ftohës dhe zbutjen e gazit siç kërkohet
fllanxhë me bolting adekuate për të mbajtur copë litari të shtrojë dhe të nënshkruar në mes të gota në operimin presioni
Recess në çdo filxhan të përmbajë falas unaza lundrues vulë
me gjithnjë e në rritje shqetësim për efektet mbi mjedisin global, sistemet për kontrollin e emisioneve janë duke u bërë edhe më e rëndësishme. Si pjesë e angazhimit të saj për klientët e saj dhe mjedisit, kompania jonë ka një gamë të sistemeve të kontrollit spastrim që mbajnë presionin tampon dhe monitorojnë rrjedhjen e gazit dhe gjendjen paketim për të eliminuar emetimet nga paketim raste të përdorura në kompresorë reciprok. Sistemi purge-gaz parandalon gaz të procesit nga ikin përmes rastin paketim me futjen e një gaz inert tampon në asamblenë.

Paketimi rast konvertimit
Ne mund të konvertohet në rastin tuaj ekzistues në një dizajn spastrim. Konvertimin rastin tuaj paketim në një sistem purge-gazit ju lejon të monitoruar paketim jetën tuaj unazë dhe në përputhje me rregullat e vështira emisionet. Dizajni standardi ynë spastrim punëson një dy zakon T-filxhan. Nëse gjatësia e asamblesë është e kufizuar, një të vetme marrëveshje zakon kupa është përdorur.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !