• about01
  • about02

Kompania ka kaluar ISO9001 certification.Design për valvul është patentuar për të përmirësuar dhe të zgjeruar të shërbimit life.Successfully shpikur oksidit tungsten & qeramike piston rodInvented hollë konsumuarit rezistent fibër mbushur PTFE për të prodhuar unazë pistoni, unazë mbështetje, paketim nënshkrimin unazë, për të plotësuar hendeku në treg.

Kompania ka kaluar ISO9001 certification.Design për valvula është patentuar për të përmirësuar dhe për të zgjatur jetën e shërbimit.

Punimet tona

projektet e fundit

Kompania ka kaluar certifikimin ISO9001.
Dizajn për valvula është patentuar për të përmirësuar dhe për të zgjatur jetën e shërbimit.
Zbuluar me sukses oksid tungsten & rod qeramike piston

shiko më shumë
WhatsApp Online Chat !