за нас

за САД

Мојот фабрика е основана во 2006 година во Wenzhou

Како лидер во оваа индустрија да се дизајнира и произведува резервни  

делови за клипен компресор и сепарација гасни централи во Кина

Нашите производи се користат за металургија, ископи, петрохемиски  

индустрија, поделба на гас, хемиската индустрија, текстилната индустрија, храна-материјал

индустрија, медицинска индустрија etc.Provide OEM услуга

ЦПУ

Квалитетот и честа

Компанијата има положено ISO9001 сертификат.

Дизајн за вентил е патентиран да се подобри и прошири

услуги life.Successfully измислена волфрам оксид и керамички клипот  

прачка Измисли Тенок абразија отпорни влакна исполнет тефлонски за да се произведе

клипот прстен, поддршка прстен, пакување запечатување прстен, со цел за да се пополни празнината во

маркетот.

Обработка центар I

Големи компресори марки

PPI, човек, рече, ГЕ, салон-Ранд, Nuovo PIGNONE итн

Сите видови на кинески брендови компресор

 

продавница за производство

WhatsApp Online Chat !