• about01
  • about02

Компанијата има положено ISO9001 certification.Design за вентил е патентиран да се подобри и прошири услугата life.Successfully измислен волфрам оксид и керамички клипот rodInvented Тенок абразија отпорни влакна исполнет тефлонски за производство на клипот прстен, поддршка прстен, пакување прстен за дихтување, со цел да се пополни јазот на пазарот.

Компанијата има положено ISO9001 certification.Design за вентил е патентиран да се подобри и прошири на услугата живот.

нашите дела

последните проекти

Компанијата има положено ISO9001 сертификат.
Дизајн за вентил е патентиран да се подобри и прошири на услугата живот.
Успешно измислена волфрам оксид и керамички клипот прачка

Гледај Повеќе
WhatsApp Online Chat !