ring rider

Short Description:

Pilihan saka sawetara lengkap bahan tribological Ora meksa Applied menyang ring rider dening grooves relief Konversi silinder saka lubricated kanggo operasi non-lubricated Ing reciprocating compressors, dering rider nuntun piston ing bolongan silinder. We Pabrik saka bahan sing khusus dikembangaké kanggo aplikasi sing ana gandhengane.


Detail produk

Tags Product

Pilihan saka sawetara lengkap bahan tribological
Ora meksa Applied menyang ring rider dening grooves relief
Konversi silinder saka lubricated kanggo operasi non-lubricated
Ing reciprocating compressors, dering rider nuntun piston ing bolongan silinder.
We Pabrik saka bahan sing khusus dikembangaké kanggo aplikasi sing ana gandhengane.


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    WhatsApp Online Chat !