ring PTFE katup

Short Description:

iku bisa metokake meksa nalika gas ingkang dipun teken, iku uga bisa ngurangi gas menyang komponen packing


Detail produk

Tags Product

iku bisa metokake meksa nalika gas ingkang dipun teken, iku uga bisa ngurangi gas menyang komponen packing


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !