ring piston

Short Description:

Tribologically bahan mupangati construction Gas-nyenyet kanggo gas kurang-molekul-bobot dering piston segel gas ing kamar komprèsi saka compressors reciprocating. Lagi selaras, ing syarat-syarat desain lan materi, kanggo kondisi aplikasi sing ana gandhengane ing panyulingan, industri gas alam, sarta industri Petrochemical lan kimia. dering ing sabenere diprodhuksi uga ngidini operasi dipercaya karo urip dawa layanan ing produksi air industri lan akeh wilayah ...


Detail produk

Tags Product

Bahan Tribologically mupangati
Gas-nyenyet construction kanggo gas-molekul-bobot kurang

rings piston segel gas ing kamar komprèsi saka compressors reciprocating. Lagi selaras, ing syarat-syarat desain lan materi, kanggo kondisi aplikasi sing ana gandhengane ing panyulingan, industri gas alam, sarta industri Petrochemical lan kimia. dering ing sabenere diprodhuksi uga ngidini operasi dipercaya karo urip dawa layanan ing produksi air industri lan akèh dhaerah engineering proses.

rings Piston, dering rider and bands sing diprodhuksi ing macem-macem designs:

Siji-Piece utawa segmental terus
Angle Cut
Langkah Cut
Twin Ring ™
Double Twin Ring ™
Two Segment
Pressure imbang
designs dering lan wis dikembangaké kombinasi tartamtu kanggo aplikasi utamané masalah lan nuntut. Iki uga wis kalebu akeh mata uang sukses saka lubricated kanggo operation.Pressure non-lubricated dering imbang kasedhiya, nalika dianggep cocok kanggo aplikasi dhuwur meksa lan kombinasi ring piston / rider uga kasedhiya kanggo aplikasi sing luwih spesifik.

Gedhe diameteripun piston ring nganti 47 "(1200mm) sing adat diprodhuksi kanggo syarat khusus. A sawetara metallic piston lan rider dering uga diprodhuksi, nggunakake gelar milih tembaga utawa wesi matak, ngendi syarat operasional ndhikte.


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    WhatsApp Online Chat !