ring packing

Short Description:

perusahaan kita nggabungke sawetara saka sudhut metallic lan non-logam bahan lan macem-macem designs kanggo ketemu karo akeh syarat packing khas lan uga sing gedhe-gedhe sing luwih spesifik lan masalah. Ing sawetara bahan sing ngompliti perusahaan kita kasedhiya tengen sawetara sing godhongé amba saka dering packing dirancang kanggo unidirectional lan bidirectional sealing, ngeculake kurang meksa lan purge gas sealing. Iki uga kalebu dhuwur-kacepetan lan dering dhuwur meksa, uga sandwich lan bunder telung designs. Ba ...


Detail produk

Tags Product

perusahaan kita nggabungke sawetara saka sudhut metallic lan non-logam bahan lan macem-macem designs kanggo ketemu karo akeh syarat packing khas lan uga sing gedhe-gedhe sing luwih spesifik lan masalah.

Ing sawetara bahan sing ngompliti perusahaan kita kasedhiya tengen sawetara sing godhongé amba saka dering packing dirancang kanggo unidirectional lan bidirectional sealing, ngeculake kurang meksa lan purge gas sealing. Iki uga kalebu dhuwur-kacepetan lan dering dhuwur meksa, uga sandwich lan bunder telung designs.

Dhasar Packing Ring Designs:

Single dering segel akting / pasangan
Double dering segel akting / pasangan
dering Serep
Pressure mangsa
Pressure mbobol karo slot relief

Packing Ring Bahan:

CPI Polymer Special Wesi
PTFE
Thermoplastics
Bronze
Cast wesi


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !