PACKING CASE

Short Description:

designs perusahaan kita lan pabrik baris kebak kasus packing kompresor, kasus packing pemisahan penengah lan kasus Wisch kanggo sistem sealing rod piston reciprocating Panjenengan kompresor kang. Precision machined saka wesi cast, logam campuran baja prunggu utawa stainless steel Kabeh diinget lan Wisch kasus sing dirancang kanggo gampang reconditioned nalika needed kanggo nggedhekake layanan urip Ade digawe adhem utawa non-digawe adhem dienggo ing loro aplikasi free minyak lan lubricated kanggo gawe marem sakabehe spektrum suhu ...


Detail produk

Tags Product

designs perusahaan kita lan pabrik baris kebak kasus packing kompresor, kasus packing pemisahan penengah lan kasus Wisch kanggo sistem sealing rod piston reciprocating Panjenengan kompresor kang.

Precision machined saka wesi cast, logam campuran baja prunggu utawa stainless steel
Kabeh diinget lan Wisch kasus sing dirancang kanggo gampang reconditioned nalika needed kanggo nggedhekake layanan urip
Ade digawe adhem utawa non-digawe adhem dienggo ing loro aplikasi free minyak lan lubricated kanggo gawe marem sakabehe spektrum Suhu, tekanan lan kahanan korosif
dirancang kanggo ketemu kabeh uneg-uneg lingkungan lan peraturan kalebu ngeculake kasedhiya lan purge dirancang kumpulan kanggo pengirangan emisi buronan
The Déwan cilik diinget iku kritis kanggo operasi sing tepat saka packing rod piston lan sealing saka slinder. Kasus packing wis sawetara fitur penting sing bantuan kanggo nggedhekake kinerja kompresor kang:

Silinder-mburi nesu kanggo nyegah gas proses saka bypassing packing dering
kawin Precision-machined lan sealing lumahing kanggo nyegah bocor
Nyedhiyani peranganing kanggo lubrication, curhat, ngademake lan Penyang gas minangka dibutuhake
Flange karo bolting nyukupi kanggo njaga nesu lelenggahan lan segel antarane cangkir ing operasi meksa
Recess ing saben tuwung ngandhut free dering segel Floating
Kanthi tau nambah badhan kanggo efek marang lingkungan global, sistem kanggo ngontrol emisi sing dadi malah luwih penting. Minangka bagéan saka prasetya pelanggan lan lingkungan, perusahaan kita wis sawetara sistem kontrol purge sing njaga tekanan buffer lan ngawasi aliran gas lan kondisi packing kanggo ngilangke emisi saka packing kasus digunakake ing compressors reciprocating. Sistem purge-gas ngalangi gas proses saka minggat liwat cilik packing dening ngenalke gas buffer inert menyang Déwan.

Packing konversi cilik
We bisa ngowahi cilik sing wis ana kanggo desain purge. Nindakake cilik packing menyang sistem purge-gas ngijini sampeyan kanggo ngawasi urip ring packing lan tundhuk marang peraturan emisi angel. Desain purge kita standar ngandhut sing loro alur T-tuwung. Yen dawane Déwan diwatesi, noto alur tuwung siji digunakake.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !