Applied kanggo lan nampa reciprocating kompresor 25 derajat paten tutup online

Our company Applied kanggo lan nampa kompresor 25 derajat paten tutup online reciprocating.
Katup bisa ngurangi resistance nalika gas dadi liwat katup, mundhut daya kurang, nambah kecepatan aliran gas, bisa desain tutup kang wis area aliran gedhe ing papan cilik.

BAB6809C-3916-457A-BAD9-DF997E73DC30

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Star


wektu Post: Feb-08-2018
WhatsApp Online Chat !