Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

pabrik iki didegaké ing taun 2006 ing Wenzhou

Minangka pemimpin saka industri kanggo ngrancang lan gawé spare  

bagean kanggo piston kompresor lan misahake gas tetanduran ing China

produk kita digunakake kanggo Metallurgy, diggings, Petrochemical  

industri, misahake gas, industri kimia, industri, pangan-kuwi

industri, medical layanan etc.Provide OEM

CNC

Quality lan Kehormatan

Company wis liwati sertifikat ISO9001.

Desain kanggo tutup wis paten kanggo nambah lan ngluwihi

layanan life.Successfully nemokke tungsten oxide & piston Keramik  

rod Nemokke superfine abrasion serat tahan kapenuhan PTFE kanggo gawé

ring piston, support ring, packing ring sealing, supaya isi longkangan ing

pasar.

tengah mesin aku

Brands Kompresor utama

PPI, MAN, ngandika, GE, Dresser-Rand, Nuovo PIGNONE etc.

Kabeh jinis merek kompresor Chinese

 

toko Manufacturing

WhatsApp Online Chat !