crankshaft

Short Description:

Crankshaft: unsur paling penting kompresor, biasane mati palsu dening baja karbon medium utawa logam campuran karbon medium steel.To nambah resistance kanggo abrasion lan lemes, Jurnal wis diproses karo quenching dhuwur-frekuensi utawa perawatan nitriding, uga lemah pagawean diwenehi dhuwur atose lumahing lan lumahing roughness.Under kerjasama karo nyambungake rod, dadi meksa gas ing piston menyang daya rotasi, lan ditransfer menyang mekanisme transmisi chassis, lan Kangge, ...


Detail produk

Tags Product

crankshaft: unsur paling penting kompresor, biasane mati palsu dening baja karbon medium utawa logam campuran karbon medium steel.To nambah resistance kanggo abrasion lan lemes, Jurnal wis diproses karo quenching dhuwur-frekuensi utawa perawatan nitriding, uga lemah pagawean diwenehi dhuwur atose lumahing lan lumahing roughness.Under kerjasama karo nyambungake rod, dadi meksa gas ing piston menyang daya rotasi, lan ditransfer menyang mekanisme transmisi chassis, lan Kangge, kanggo drive mekanisme actuating lan piranti tambahan liyane, kayata niup penggemar, kompa lan generator daya etc.
Nalika ing operasi, iku Bears meksa gas, pasukan inersia lan inersia moment.It ciloko mbentuk gedhe lan canggih kaku, lan uga efek impact gantian load.Meanwhile, kang komponèn cepet puteran, iku kudu kasedhiya karo cukup rigidity lan kekuatan, kemampuan pinunjul kanggo metokake mbukak impact, lan resistance abrasion banget lan lubrication.
Crank iku bagéan nyambungake antarane Jurnal utama lan nyambungake Jurnal rod, karo salib-bagean kang lan oval.To Balance pasukan inersia, ana cast bobot imbangan (utawa fastened) ing bobot imbangan crank.The digunakake kanggo Balance seimbang wayahe centrifugal saka kompresor, lan kadhangkala dipigunakaké kanggo Balance bagean reciprocating pasukan inersia, mangkono supaya nglakokake mlaku lancar.


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !