• about01
  • about02

Company wis liwati ISO9001 certification.Design kanggo tutup wis paten kanggo nambah lan ngluwihi layanan life.Successfully nemokke tungsten oxide & piston Keramik rodInvented superfine abrasion serat tahan kapenuhan PTFE kanggo gawé ring piston, ring support, packing sealing ring, supaya isi longkangan ing pasar.

Company wis liwati ISO9001 certification.Design kanggo tutup wis paten kanggo nambah lan umur layanan.

Works kita

proyèk anyar

Company wis liwati sertifikat ISO9001.
Desain kanggo tutup wis paten kanggo nambah lan umur layanan.
Kasil nemokke tungsten oxide & rod piston Keramik

ndeleng liyane
WhatsApp Online Chat !